Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان - سلیمانی نژاد بااشاره به مطالبات سنگین شرکت گاز استان زنجان از مشترکین، گفت: از این پس موضوع وصول مطالبات به صورت جدی پیگیری و اجرا می‌شود.

او بااشاره به اینکه ۷۵ درصد از این مطالبات مربوط به بخش صنعت، ۱۲ درصد مربوط به بخش عمومی، ۱۰ درصد خانگی و ۳ درصد نیز مربوط به نیروگاه‌های استان است، گفت: وصول مطالبات و پرداخت به موقع گاز بهاء توسط مشترکین به عنوان مهمترین منابع مالی پروژه‌های اجرایی، مصوب شده و لازمه توسعه گازرسانی در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست شرکت گاز استان زنجان بااشاره به بدهی ۲۰۶ میلیارد و ۱۷۷ میلیون تومانی واحد‌های صنعتی در استان زنجان، گفت: باوجود مساعدت‌های مکرر این شرکت با واحد‌های صنعتی؛ برخی از این واحد‌ها با عدم پرداخت به موقع گازبهای مصرفی؛ مشکلاتی برای این شرکت ایجاد کرده اند.

سلیمانی نژاد می گوید: مشترکین بد حساب تصور نکنند که با عدم پرداخت گازبهای مصرفی، امکان بخشش وجود دارد آن‌ها با این کار به نگهداری شبکه‌های گازرسانی صدمه وارد می‌کنند.

تداوم خدمات رسانی به واحد‌های صنعتی؛ با رعایت اصل همکاری

سرپرست شرکت گاز استان زنجان  گفت: در حوزه گازرسانی به واحد‌های صنعتی، این شرکت همکاری و تعامل خوبی با این واحد‌ها داشته و بر همین اساس انتظار می‌رود با رعایت اصل همکاری؛ شاهد تداوم خدمات رسانی به واحد‌های صنعتی استان باشیم.

سرپرست شرکت گاز استان زنجان با بیان اینکه برخی دستگاه‌های دولتی هم از جمله این بدهکاران هستند، گفت: مدیریت مصرف گاز، جلوگیری از هدر رفت انرژی و انتقال آن به بخش‌های زیرساختی که دارای بیشترین ارزش افزوده و بازده اقتصادی برای کشور هستند، مهمترین رویکرد و هدف از واقعی‌تر شدن نرخ گازبهاء است.

مهندس سلیمانی نژاد می گوید: با توجه به گستره خدمات ارائه شده از طرف شرکت گاز استان، اجرای پروژه‌های گازرسانی و تأمین بخشی از منابع یارانه‌های پرداختی از طریق وصول گاز بهای مشترکین است که پرداخت به موقع قبوض و همیاری مردم در مدیریت مصرف صحیح گاز طبیعی، زمینه ساز توسعه شبکه‌های گازرسانی، بهره مندی هرچه بیشتر صنایع استان و همچنین حمایت از چرخه تولید و اشتغال و صیانت از محیط زیست خواهد شد.

سرپرست شرکت گاز استان زنجان گفت: درصورت عدم پرداخت گازبهاء یک اخطاریه برای مشترکین صادر می‌شود که اگر مورد توجه قرار نگیرد؛ در نوبت اول ۲۴ ساعت و در نوبت دوم گاز مشترکین ۴۸ ساعت به طور موقت قطع می‌شود.

سلیمانی نژاد، با اشاره به متنوع سازی روش‌های پرداخت قبوض گاز گفت: در حال حاضر تمامی مشترکین برای پرداخت قبوض می‌توانند از روش‌هایی همچون؛ پرداخت از طریق وبسایت شرکت، تلفن بانک، دستگاه‌های خودپرداز و همراه بانک استفاده کنند.

اومی گوید: طبق آئین‌نامه، مشترکینی که بدهی آن‌ها از میزان تعیین شده بالاتر رود مشمول قانون قطع گاز قرار گرفته که می‌بایست در اسرع وقت نسبت به تسویه بدهی خود اقدام کنند.

سرپرست شرکت گاز استان زنجان، گفت: چنانچه مشترکی گازب‌های مصرفی خود را دیرتر از مهلت مقرر پرداخت کند، مبلغ پرداختی مجدداً در صورت حساب دوره بعدی او تکرار می‌شود و مشترک برای رفع آن و به روز رسانی قبض گاز خود می‌تواند با مراجعه به سامانه خدمات الکترونیک شرکت گاز استان زنجان به آدرس zanjan.artadata.ir در بخش اصلاح قبض؛ نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کند.

بودجه و تأمین نقدینگی گاز استانی بر اساس میزان دریافت و وصول مطالبات

سلیمانی نژادگفت: نیاز است که با برنامه ریزی مناسب هر چه سریعتر مطالبات را در سایر بخش‌ها نیز وصول کرده و آن را در راستای سیاست‌های کلان شرکت بویژه در بخش توسعه گازرسانی هزینه کنیم.

او فرهنگ سازی از طریق آموزش و پرورش، ائمه جماعات و تریبون نماز جمعه، جلسات شورای اداری استان و شهرستان ها، فرمانداری ها، نشست‌های حضوری با صاحبان صنایع و جلسات عمومی با مشترکین برای وصول مطالبات معوق و پرداخت به موقع گازبهاء را موثر دانست و گفت: شرکت ملی گاز، بودجه و تامین نقدینگی استان‌ها را بر اساس میزان دریافت و وصول مطالبات پرداخت می‌کند.

گفتنی است؛ شرکت گاز استان زنجان در حال حاضر به ۳۷۸ هزار و ۵۶۸ مشترک در بخش‌های خانگی، تجاری و صنعتی استان خدمات ارائه می‌کند.

 

انتهای پیام/م

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گاز مصارف خانگی پرداخت به موقع واحد های صنعتی سلیمانی نژاد وصول مطالبات واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۹۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده

ایسنا/گیلان رئیس سازمان چای، بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد.

حبیب جهانساز امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز چین بهاره برگ سبز چای از روزهای آینده، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و سرمای اوایل سال، شاهد تاخیر در چین اول هستیم، اما به زودی برداشت را آغاز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت خرید تضمینی برگ سبز و عقد قرارداد با کارخانجات فراهم شده است، افزود: چین بهاره تا پایان خردادماه ادامه دارد، اما در مجموع چهار چین در سه فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به فاصله یک ماهه تا ۴۵ روز بین هر چین، اضافه کرد: ۹۰ درصد باغات چای در اراضی شیبدار و دیم بوده و لذا شرایط اقلیمی در زمان برداشت اثرگذار است.

جهانساز بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد؛ البته شرط عقد قرارداد با کارخانجات در سال جدید، تسویه کامل مطالبات است.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات در فروش و بازاریابی و تامین نقدینگی، اضافه کرد: سال گذشته، واردات چای به شرط خرید چای داخلی بود که بالغ بر ۱۰ هزار تن چای از کارخانجات خارج شد و بخشی از نقدینگی کارخانجات را برای سال جدید تامین کرد.

رئیس سازمان چای با بیان اینکه چای‌سازی کارخانجات به ویژه برندها کیفی‌تر شده است، عنوان کرد: شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی نرخ خرید تضمینی برگ سبز در سال جدید را تصویب کرد و شاهد افزایش ۳۰ درصدی بها به صورت میانگین هستیم؛ یعنی بهای برگ سبز درجه یک از ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ هزار تومان و بهای برگ سبز درجه دو از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۵ هزار تومان رسیده است.

وی یکی دیگر از مصوبات شورای قیمت‌گذاری را واردات چای به شرط خرید چای داخلی دانست و ادامه داد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، پنج درصد از ارزش بهای برگ سبز با توجه به ظرفیت‌های قانون بودجه ۱۴۰۳ برای افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت چای تعلق می‌گیرد.

جهانساز افزایش ۳۰ درصدی تولید چای خشک را نتیجه قیمت متناسب خرید برگ سبز و پرداخت به موقع مطالبات و ارائه تسهیلات ارزان قیمت اصلاح و احیا و به‌زراعی باغات و بهسازی کارخانجات دانست و یادآور شد: برای سال جاری برداشت ۱۴۵ هزار تنی برگ سبز و تولید ۳۲ هزار تنی چای خشک را پیش‌بینی می‌کنیم که در صورت مساعدت اقلیمی، افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان چای با تاکید بر لزوم کنترل قیمت و حجم واردات چای، اضافه کرد: سال گذشته شاهد واردات ۴۲ هزار تنی چای بودیم که به بازار چای داخلی کمک کرد؛ این در حالی است که نیاز کشور به چای خشک ۸۵ هزار تن بوده و تولید داخل فقط ۳۰ درصد این نیاز را تامین می‌کند.

وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در برندسازی چای داخلی و بازاررسانی آن، تاکید کرد: بیش از ۸۰ درصد چای تولیدی وارد بازار مصرف می‌شود؛ همچنین سالانه شاهد صادرات ۱۰ هزار تنی چای ایرانی هستیم.

جهانساز یکی از شاخصه‌های بارز چای ایرانی را عدم استفاده از سموم دانست و خاطرنشان کرد: باغات ما دچار آفات خسارت‌زا نیستند و هیچگونه توزیع سم شیمیایی نداریم، اما در صورت لزوم از سموم بیولوژیک استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • تجمع دانشجویان زنجانی برگزار می شود
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • ۱۲۷۰ زائر زنجانی به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • ۴۰ نفر از معلمان زنجانی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • پاکبان پاک‌سرشتِ زنجانی
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها